Fashion

Ținuta Perfecta Street Style 2019

Ținuta Perfecta Street Style: Fashion Baggy Oversized Clothes, o Pereche de Jeans și Încălțăminte de Bărbați Sport

Îți place moda și în special stilul street fashion și street style? Ai nimerit pe pagina potrivită. Cea mai simplă și la modă ținută de street style poate fi realizată cu obiecte vestimentare ușor de procurat, simple și care se combină perfect. Baggy oversized clothes ca și un oversized t-shirt și un hoodie, impreună cu o pereche de jeans și încălțăminte sport pentru bărbați creează lookul ideal pentru orice fan al stilului de Street fashion, și iată de ce!

  1. Fashion & baggy oversized clothes – la modă și extrem de comode

Hainele fashion baggy și oversized sunt extrem de populare și la modă anii aceștia, mai ales când vine vorba despre stilul street fashion și street style. Cântăreți faimoși, designeri și influenceri au adoptat a purta fie t-shirts oversized sau hoodies oversized. Hainele ce par să fie cu câteva numere mai mari dau un look modern, nou și extrem de comfortabil. Asta e acum la modă – purtăm ce vrem, atât timp cât suntem comozi și fashionable!

Alege baggy oversized clothes in orice culori dorești de la monocromatice la culori puternice și radiante. Combină un t-shirt oversized negru cu un hoodie oversized roșu și vei atrage atenția oricărui privitor – într-un mod pozitiv. Vei părea că știi ce faci, și cu ce haine să faci, pentru a fi în trend și comod în același timp.

  1. Jeans – niciodată nu poți greși cu o pereche de jeans

De când au fost inventați în anul 1873 de către Jacob Davis și Levi Straus, jeanșii au devenit un obiect de vestimentație iconic și se potrivesc oricărei ținute, de la elegante la street fashion și Street style. Sunt materialul și pantalonii potriviți nu doar oricărei ținute, dar și oricărui sezon.

Vara sau primăvara combină-i cu un tricou oversized și ai lookul ideal primăvăratic sau văratic. Iarna și toamna creeaza lookul super trendy de street style adaugând perechei tale de jeans un shirt lung, un hoodie oversized sau o jacheta plușată oversized. Baggy oversized clothes se potrivesc de minune cu o pereche de jeans baggy sau mai strâmtă – alege ce îți vine bine pe corp și după preferințe.

  1. Încălțămintea sport de bărbați – ultimul detaliu la ținuta perfecta de street style

Cum am menționat și mai sus – e la modă sa purtăm haine ce ne fac să ne simțim comozi. Baggy oversized clothes ne dau spatiu pentru mișcări și comoditate. Jeansii sunt potriviti oricărei ocazii, și materialul poate fi extrem de comod. Ultimul detaliu al comodității în materie de street style nu poate fi altul decât încăltămintea de bărbați sport.

Această încălțăminte a trecut linia de a fi purtată doar în timpul antrenamentelor de sport la a fi purtată stradal cu orice ținută. Tot mai mulți oameni călătoresc des, merg des pe jos și aleg o viață comodă. Nu e nimic mai comod decât a purta o pereche de încălțăminte de bărbați sport de-a lungul zilei, având în vedere calitatea materialelor si designului. E ca și cum ai merge pe nori. Mai mult decât atât, în materie de tendințe, vei crea cu aceste încălțări stilul modern, trendy și perfect de street fashion.

Back to list