Fashion

Tendinte imbracaminte Street Wear

Pantaloni de Piele Naturală și Colanți de Latex – Ghid de Îmbrăcăminte Pentru Bărbați!

Două din cele mai neobișnuite piese de îmbrăcăminte pentru bărbați pot fi perfect combinate cu alte piese de îmbrăcăminte pentru a nimeri o ținută extrem de la modă!

Dacă până acum ai ignorat posibilitatea de a purta o pereche de pantaloni de piele naturală pentru bărbați sau o pereche de colanți din latex, suntem de părere că ar fi bine sa reconsideri aceste opțiuni. Ambele materiale pot da o senzație diferită și plăcută când sunt purtate, și mai ales piesele de îmbrăcăminte realizate din ele sunt extrem de la modă si pot crea ținute de street fashion ce merită a fi purtate și privite.

Pantaloni de piele naturală pentru bărbați – cum să îi porți și cu ce

Pentru început – o pereche de pantaloni de piele naturală poate fi extrem de comodă atât timp cât găsești mărimea potrivită ție! Acesta e primul beneficiu. Acești pantaloni sunt și extrem de rezistenți si durează în timp, ceea ce e convenabil gândindu-ne că probabil vor reveni mereu la modă și vei avea mereu o ocazie de a-i purta.

O pereche de pantaloni de piele naturală nu e ideală doar pentru motocicliști, oameni fără stil sau oameni ce sunt încă obsedați de sitcom-ul Friends. Acest tip de pantalon revine mereu la modă, iar privind și imaginea de mai sus, din dreapta, poți vedea cum combinați cu un cardigan pentru bărbați denotă masculinitate și un sentiment adevărat de street fashion și street style. Combină-l perfect cu unul din modele noastre de Redhouse cardigan pentru bărbați, un cardigan modern și contemporan și realizează o ținută perfectă și la modă!

Colanți de latex street style – cum să îi porți și cu ce

Casa de modă Balmain una din cele mai luxurioase case de modă franceze folosește des colanții de latex în fashion show-urile lor arătând lumii întregi cât de la modă pot fi. Cum poți vedea mai sus, în imaginea din stânga, combinați cu un top sau cardigan masculin și o jachetă pentru bărbați poți crea un stil modern, sexy și masculin. Cu siguranță pantaloni de latex dau o nota diferită oricărei ținute și vor provoca priviri atente și intrigate.

Ca și în cazul unei perechi de pantaloni de piele naturală, o pereche de colanți din latex pot fi extrem de la modă combinați și purtați cu stil atât timp cât știi cum să o faci. Acești pantaloni dau cu siguranță o senzație diferită, dar plăcută, oricărui bărbat ce îi poartă și creează o ținută un pic șocantă, dar ce va fi admirată dacă e realizată cum trebuie.

Ambele aceste perechi de pantaloni oferă oportunitatea perfectă de a ieși din tipare si crea o ținuta de street fashion și street style masculină, modernă și cu sex-appeal. Un Redhouse cardigan, o pereche de ochelari de soare la modă și o jachetă modernă pentru bărbați sunt niște piese de îmbrăcăminte și accesorii ce te pot ajuta la a crea această ținuta dorită.

Alege cu încredere din garderoba ta o pereche de colanți din latex sau o pereche de pantaloni din piele naturală pentru bărbați, sau cumpără online și creează lookul neobișnuit dar trendy ce ți-l dorești.

Back to list