Fashion

Top 3 Tendințe de Street Fashion Pentru Bărbați Ce Persistă în 2019

Top 3 Tendințe de Street Fashion Pentru Bărbați.

Ca în orice an, anumite tendințe de modă sunt aruncate pe fereastră, altele revin, altele sunt proaspete si multe persistă mai puternic decat în anul anterior. În lumea de modă de street style a bărbaților lucrurile stau cam la fel. În anul 2019 anumite tendințe de street fashion sunt mai puternice decât niciodată, iar orice bărbat ar trebui să le ia în considerare când iși creează ținuta – pentru a fi în pas cu moda și în acest an.

Numărul 3 – Se poartă în continuare cu mândrie fashion oversized hoodie

Da! Încă e la modă hanoracul “oversized” – adică hanoracul ce pare să fie cu câteva numere peste măsura ta, și încă e foarte la modă. Una din cele mai populare piese de modă bărbătească de street fashion persistă și e pe placul bărbaților ce o poartă, atât cât și a femeilor ce o văd pusă pe sexul opus.

De ce? Pentru că atât femeilor cât și bărbaților le place în continuare să poarte îmbrăcăminte lejeră, comodă, dar croită într-un stil atractiv pentru a se simți sexy – nu e de mirare atunci că piesa de îmbrăcăminte fashion oversized hoodie rămâne în tendințele de modă street style pentru bărbați și în 2019. Vezi dacă îți face cu ochiul un fashion oversized hoodie din lista noastra de modele disponibile.

Numărul 2 – Se poartă în continuare și pantaloni cu tur lăsat la bărbați

Bărbați de pe întregul glob poartă în acest moment pantaloni cu tur lăsat, și mai mult ca sigur vor continua să poarte acest tip de pantalon pe de-a întregul anului 2019. Bărbații ce sunt în pas cu moda de street fashion deja cunosc acest lucru și posibil au observat deja faptul ca tendința aceasta nu se lasă ușor descotorosită. Din nou, ca și în cazul piesei de îmbrăcăminte fashion oversized hoodie, e foarte comod, lejer și sexy să porți pantaloni cu tur lăsat.

Acest tip de pantalon este inspirat din moda africanilor-americani și stilul dansatorilor și adus și caucazienilor, care l-au preluat cu încredere și le-au plăcut! De ce? Pentru că cei ce poartă acești pantaloni cu tur lăsat aduc cu ei un fel de “swag” cum spun Americanii – adică un fel de a merge ce denotă degajare, mișcare și sex-appeal. Poartă-i cu încredere și nu vei regreta! Alege o pereche de pantaloni cu tur lăsat din modele noastre disponibile.

Numărul 1 – Cămasa asimetrică pentru bărbați rămâne puternic în trend

Cămașa asimetrică pentru bărbați este una din cele mai sexy, moderne și clasice piese de îmbrăcăminte pentru bărbați. Combină stilul de street fashion contemporan, cu nota clasica a cămășilor în timp ce dă un aer interesant și proaspăt oricărui bărbat ce o poartă. Anul 2019 a tras după el această piesă de îmbrăcăminte nelăsând-o în urmă – fiind în continuare în topul tendințelor de street fashion și street style pentru bărbați. Alege o cămașă asimetrică pentru bărbați din modele noastre disponibile.

Combină lejer toate aceste 3 piese de îmbrăcăminte și vei avea look-ul perfect ce a persistat din 2018 în 2019. O pereche de pantaloni cu tur lăsat, o cămașă asimetrică și peste aruncat un fashion oversized hoodie și ești perfect în tendințe. Mai mult decât atât, partenerei tale sigur nu îi va fi rușine să se afișeze cu tine pe stradă!

Back to list